Palmanova House

Palmanova

Aquest projecte arquitectònic d'obra nova s'ha definit a partir de l'orientació solar. No només en la construcció de l'habitatge, sinó aplicant-lo de la mateixa forma en la parcel·la.

Projectat en dues plantes, la base que vertebra l'habitatge es desenvolupa en tres eixos. L'eix central, on trobem l'accés a l'habitatge, connecta amb el jardí i amb la piscina, que penetra dins de la casa. Els dos eixos restants es componen de la zona de serveis i el de la zona de dia.

L'estil minimalista, de línies rectes i ordenades, aconsegueix que el paisatge mallorquí s'integri a l'interior de la casa gràcies a la presència de grans finestrals, que alhora permet guanyar lluminositat. Els panells de fusta completen el joc de llum-disseny-espai, que identifiquen el nostre estudi.