El Molinar

El Molinar

A pocs metres de primera línia de mar al Molinar s'ubica aquest apartament, la reforma integral ha permès eliminar murs per poder connectar diferents espais de l'habitatge, com ara la zona de dia.

Un punt important de la intervenció ha estat la de crear una terrassa exterior amb un gran finestral a la zona de la cuina que permet l'entrada de molta llum i dóna a l'habitatge una sensació de gran amplitud.

Un altre finestral permet també la connexió d'un dels dormitoris amb la terrassa. A més, s'han situat estratègicament una llibreria i una llar de foc, que ens acoten la zona de la sala d'estar per a fer-la més acollidora.

Quant als materials utilitzats, trobem pedra natural per als paviments i fusta de roure natural a la zona de la cuina i en l'entrada. També s'ha volgut mantenir en la zona de dia les bigues de fusta originals de l'habitatge.

Superfície: 120m2

Any: 2016