Perlamar

Port d'Andratx

Ens trobem davant d'una reforma integral d'un apartament en una ubicació privilegiada, a Cala Moragues, a primera línia del port d'Andratx.

El projecte s'ha centrat en dues idees principals. D'una banda, aprofitar l'emplaçament de l'habitatge, situat a primera línia de mar, per aconseguir que ja des de l'accés a la mateixa es puguin contemplar les vistes al mar. El canvi de distribució ha estat clau.

Alhora, s'han fet més obertures per poder dotar l'habitatge de molta més llum natural. La combinació de les noves vistes al mar i la possibilitat de comptar amb més entrada de llum, han permès aconseguir una sensació de mirada cap a l'infinit.

Pel que fa als materials, bàsicament trobem tres: pedra natural, ferro i fusta de tonalitats clares per donar calidesa interior a l'habitatge i un toc mediterrani i modern. S'han buscat línies senzilles i rectes, a diferència de com era l'habitatge anteriorment.